Real Estate - kathimerini.gr | Εγκαίνια για το Metro Mall

Εγκαίνια για το Metro Mall:

Στις 30 Νοεμβρίου θα ανοίξει τις πύλες του στο καταναλωτικό κοινό το νέο εμπορικό κέντρο Metro Mall, δίπλα ακριβώς στον σταθμό του ΜΕΤΡΟ στον Αγιο Δημήτριο, επί της Λ. Βουλιαγμένης.

Το κέντρο διαθέτει μεικτή εκμισθώσιμη επιφάνεια 21.500 τ.μ., όπου θα φιλοξενούνται 85 καταστήματα και 18 χώροι εστίασης, ενώ θα προσφέρονται και 1.200 θέσεις στάθμευσης. Πρόκειται για συνολική επένδυση 75 εκατ. ευρώ από την οποία αναμένεται να δημιουργηθούν 1.000 νέες θέσεις εργασίας.

Το Metro Mall προβλέπεται να αξιοποιήσει την εξαιρετική του θέση σε μια περιοχή που στερείται αντίστοιχων υποδομών, τη στιγμή που και η πρόσβαση είναι ιδιαίτερα εύκολη για μεγάλη μερίδα καταναλωτών και μάλιστα όχι μόνο από τις γειτονικές περιοχές.

Ενδεικτικό της εμπιστοσύνης που ήδη φαίνεται πως απολαμβάνει μεταξύ τουλάχιστον του εμπορικού κόσμου, είναι το γεγονός ότι η πληρότητα του κέντρου αγγίζει πλέον το 100%. Μεταξύ των αλυσίδων που έχουν υπογράψει συμβόλαια ενοικίασης χώρων περιλαμβάνονται οι Zara, Public, Η&Μ, ΔΙΑΦΑΝΟ, Adidas, Tommy Hilfiger, Folli- Follie, Swarovski - Swatch, Pull & Bear, Claire's, Tsakiris Mallas, H&M, Bershka, Body Shop, Toi & Moi, Sugar Free, Body Talk, Optical Papadiamontopoulos, Tsouderos και Crocodilino. Οσον αφορά την εστίαση, στο Metro Mall θα βρεθούν αλυσίδες, όπως Friday's, Goody's, Flocafe, KFC, Pizza Fan, Taco Bell, Coffee Time, Δωδώνη και Everest, όπως επίσης κι ένα κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος.

Σημαντική προσθήκη για τη διατήρηση υψηλής επισκεψιμότητας και τις ώρες που τα καταστήματα δεν θα λειτουργούν είναι οι πέντε κινηματογραφικές αίθουσες Village Cimenas και ο παιδότοπος Volta Fun Park.

Σημειώνεται ότι η νέα αυτή επένδυση αποτελεί προϊόν της εταιρείας Talima Venture Inc., συμφερόντων της οικογένειας Κωνσταντίνου (ομογενείς που έχουν αναπτύξει έντονη επιχειρηματική δράση στον κλάδο των ακινήτων στη Λατινική Αμερική).

Μάλιστα, όπως προέκυψε κατά τη διάρκεια σχετικής παρουσίασης εντός της εβδομάδας, στόχος είναι η ανάπτυξη τουλάχιστον δύο ακόμα κέντρων στο λεκανοπέδιο Αττικής κατά τα επόμενα χρόνια.